Månadens erbjudande!

Månadens erbjudande!

Bilvårdskit
För dig som nyligen köpt en ny bil.**

Boka en rostskyddsbehandling före 30 april så bjuder vi på ett bilvårdskit (värde pris 550 kr).

Vårt bilvårdskit innehåller allt du behöver för en fin bil: En rejäl Hink, Spolarvätska, Miljöavfettning, Vaxschampo, Fäljrent, Flugbort, Sprayvax, Fönsterputs med Imskydd, Vinyltvätt och Luktförbättrare Citron.

Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Att skydda bilden mot rost är ett enkelt och beprövat sätt att minska bilkostnaderna!

Erbjudande 2
Månadens erbjudande till dig som nyligen köpt begagnad bil:

Vi gör en rostskyddsbesiktning för endast 295 kr om du bokar före 30 april.

Vi använder titthålsteknik för att upptäcka rosten som kommer inifrån och som inte syns utanpå förrän det är för sent. Du får en professionell och tillförlitlig rapport om din bils roststatus på mindre än en halvtimme och du är med hela tiden. Vi ger dig också förslag till ett rostskyddsprogram, som bäst skyddar din bil mot rostskador.

*Gäller vid bokning av behandling Dinitrol TKD, Dinitrol ML och Dinitrol Plus. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Informera att du tagit del av den aktuella kampanjen vid bokningstillfället.

**Definition ny bil
Ny bil räknas upp till och med 6 månader efter att fysisk person (privatperson) tagit bilen i trafik. Har bilen (s.k. demobil) dessförinnan brukats av bilåterförsäljare och/eller om bilen varit leasingbil och brukats av juridisk person betraktas inte bilen som ny. Ca-pris, lokala variationer kan förekomma.

Gillar du kakor?

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag godkänner